15 februari 2018

Miriam in Nathan’s Elftal

Onze lijsttrekker Miriam Haagh was gisteren bij RTL Late Night, om een wel heel speciale reden. Ze is door rasoptimist en profvoetballer Nathan Rutjes geselecteerd voor zijn special elftal, wat bestaat uit mensen die hij heel inspirerend vindt en die een positief verschil maken.

Miriam: “Ik zag als bestuurder het zorgrobotje AV1 in Noorwegen,  en ik dacht ‘dit kan een groot verschil maken voor langdurig zieke kinderen die niet naar school kunnen’ en nam hem mee naar Nederland.”

Aanvoerder
Deze voor hem zo belangrijke ‘geen woorden maar daden, niet lullen maar poetsen’-mentaliteit was voor Nathan Rutjes voldoende reden om Miriam maar meteen aanvoerder van het team te maken!

Miriam: “Wat een compliment en zo fijn dat veel ouders, scholen, bestuurders nu via deze uitzending kennis kunnen maken met deze Noorse uitvinding waar ik direct door gegrepen werd! Goede zorg en goed onderwijs kunnen zo goed samen.”

Bekijk het  fragment van RTP Late Night en kom erachter waarom Nathan Miriam in zijn selectie heeft opgenomen: http://www.rtllatenight.nl/item/5921/zo_kunnen_langdurig_zieke_kinderen_toch_