Vice-fractievoorzitter

Younes Nahnahi

Werk en Inkomen, Sport, Leren

Ik ben Younes Nahnahi, 44 jaar en vader van 4 kinderen. Ben een sociaal democraat in goede en slechte tijden. Mijn wieg stond ergens anders maar het lot heeft mij gelukkig naar deze prachtige stad gebracht en ik voelde mij meteen al thuis. Ik heb veel te danken aan Nederland en wil daarom zo graag via de politiek iets terug doen voor mijn stad!

Ik ben werkzaam bij Gemeente Tilburg als accountmanager werk en inkomen en ben in mijn vrije tijd veel bezig met doelgroepen die niet zelfstandig de aansluiting in onze maatschappij kunnen vinden. Mijn motto is: “Wie de trap niet op kan, moet de lift kunnen pakken!”

Thema’s die mij aan het hart gaan zijn: jeugdwerkloosheid (werk /school boven uitkering en dus geen jongeren meer op de bank), onderwijs (geen schoolverlaters meer en iedereen moet een startkwalificatie behalen) en leefbaarheid (iedereen heeft recht op veilig en goed wonen).

Het gaat over het algemeen goed met Breda maar er zijn genoeg zaken die wij met z’n allen nog moeten aanpakken! Uiteindelijk gaat het om jou!