Raadslid 2018-2019

Inés den Ouden

Economische zaken, Evenementen, Cultuur
Inés den Ouden

Over Inés den Ouden

In 2006 werd Inés gekozen als PvdA-raadslid in de gemeente Heusden, waar ze in 2008 fractievoorzitter werd. Inés : “Ondanks dat ik dit werk met veel plezier en enthousiasme heb mogen doen, heb ik uiteindelijk in 2010 toch voor mijn werk gekozen. Ik was toen net CEO geworden van Bodegro. Een bedrijf besturen was nieuw voor mij. Ik wilde zowel het raadswerk, als mijn nieuwe functie graag goed doen. Beide functies verdienden mijn volle aandacht, minder aandacht zou leiden tot suboptimale resultaten”.

Op 21 maart 2018 werd Inés gekozen in de Bredase raad en denkt ze nét het verschil te kunnen maken. Inés: “Het is een kwestie van doelen stellen, een lange adem hebben, en gewoon doorzetten! Ik heb er veel zin in en meer heb je eigenlijk niet nodig. Ik denk dat mijn kracht in mijn verfrissende blik zit”.

Op 13 februari 2019 maakte Inés bekend te gaan stoppen met haar werk als raadslid voor de PvdA Breda. Ze is naast raadslid ook CEO van het Bredase bedrijf Bodegro. Doordat Bodegro blijft groeien is het raadslidmaatschap niet meer te combineren met haar baan. Suzan Cornelissen – tot dat moment burgerraadslid voor de PvdA Breda heeft haar op 28 februari 2019 opgevolgd.