Bestuurslid

Harry Krijnen

Harry Krijnen

Over Harry Krijnen

Harry is 54 jaar oud en woont met zijn gezin in de Haagse Beemden. In het dagelijks leven werkt hij bij een polystyreenfabriek tussen Haagse Beemden en Hoge Vucht. Daar zet hij zich al geruime tijd in voor de belangen van werknemers in de OR en voor de pensioenen van collega’s en oud-collega’s.

In de politiek wil hij zichzelf hard maken voor een onverdeelde stad. Ongeacht de plek waar je geboren bent vindt hij dat iedereen dezelfde kansen zou moeten krijgen.

Harry draagt de cultuur die dichtbij mensen staat een warm hart toe. Breda Barst, Blind Walls Gallery, Struinen in de Tuinen en bijvoorbeeld kunstroute Haagse Beemden zijn initiatieven die de gemeente moet koesteren.

Harry is onze nummer 10 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. “ Ik ben trots dat ik de afgelopen jaren binnen het afdelingsbestuur een rol heb mogen spelen. Een plek in de raad of als burgerraadslid is een prachtige manier om mijn sociaal democratische ideeën vorm te geven. Maar ook daarbuiten zal ik die gedachte uit blijven dragen.