Nieuwe fractieondersteuner stelt zich voor

27 november 2023

Onze nieuwe fractieondersteuner Matthijs stelt zich voor. Hieronder zijn introductie:

“Mijn naam is Mathijs Fincke, 22 jaar oud en sinds een aantal jaar woonachtig in Breda. Als student heb ik in meerdere wijken van Breda mogen komen en ben ik al snel een beetje verliefd geworden op de stad. Momenteel volg ik de studie bestuurskunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch, daarnaast besteed ik veel van mijn vrije tijd als voetballiefhebber.

Na een jaar deel te hebben uitgemaakt van het gewestelijke bestuur van Noord-Brabant, werd het voor mij duidelijk dat ik een meer directe politieke bijdrage wil leveren. Als fractieondersteuner zal ik mezelf wegwijs willen maken in de Bredase politiek, zodat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van deze prachtige stad.

Ik sta voor een rechtvaardige stad waar het welzijn van de inwoners van Breda centraal staat. Dit is een streven waar iedereen aan kan bijdragen, waar volgens mij communicatie een belangrijke rol in speelt. Ik ben enthousiast om het gesprek aan te gaan en nieuwe mogelijkheden te verkennen, met als doel de Bredase politiek niet alleen bespreekbaarder maar ook toegankelijker te maken.”