Kandidaat-raadslid (nr 8)

Leila do Rosario Costa

Leila do Rosario Costa

Over Leila do Rosario Costa

Mijn naam is Leila do Rosário Costa. In het dagelijks leven werk ik als juriste bij een dienstverleningskantoor. Momenteel voer ik een project uit bij een ministerie in Den Haag. Ik woon samen met mijn man en onze zoon. In mijn vrije tijd maak ik graag uitstapjes met familieleden en vriendinnen. Ik ben nieuwsgierig aangelegd, daarom reis ik graag en maak ik graag kennis met andere culturen.

Ik ben geboren op Kaapverdië, maar opgegroeid in Nederland. Breda voelt als mijn thuishaven. Ik heb hier op de Samenloop en het Newman College gezeten. Mijn studie heb ik in Tilburg gevolgd, maar ik ben altijd in onze mooie stad blijven wonen.

De reden dat ik in de politiek actief wil zijn, is dat ik mensen wil helpen om mee te doen aan deze maatschappij. We zijn allemaal uniek en hebben zo onze talenten. Als je de focus legt op wat wel kan, zul je zien dat er veel mogelijkheden zijn. Het mogelijk maken van participatie van mensen met een beperking aan onze maatschappij vind ik een must. Daar wil ik mij graag voor inzetten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij in Breda meer betaalbare koop-/huurwoningen bouwen. Er zijn echter nog veel andere  thema’s die aandacht vragen. Omdat wij met zijn allen invulling geven aan de stad Breda, is het van belang dat ook jij laat horen wat jij belangrijk vindt!